En ny begyndelse

Hvordan starter man en ny blog? Hvordan hopper man lige ind midt i et liv, der allerede har været levet i mange år? Hvordan summerer man de 15 år, der allerede er gået siden min spæde start i det bevidste liv op i et enkelt indlæg? Svaret er: Det gør man ikke. Man skaber i stedet en ny begyndelse…Og i virkeligheden er der intet, der kunne være mere passende lige nu. Egentlig er enhver ny dag en ny begyndelse – en mulighed for at tage et nyt skridt i den retning du ønsker at gå. En mulighed for at stille nye spørgsmål og få nye svar. En mulighed for at fortælle en ny historie om dig selv. En mulighed for at lære noget nyt og blive klogere.

Og for mig personligt er “En ny begyndelse” vældig aktuel lige nu, hvor min mand bliver til min exmand og mit hus skiftes ud med en lejebolig. Hvor jeg tager springet ud i et nyt jobliv, hvor faste rammer og løn byttes ud med selvbestemmelse og frihed. Hvor mine børn er blevet så store at venner og begyndende selvrealisering prioriteres fremfor spil og leg.

En ny begyndelse kan være skræmmende men også ufattelig spændende. For mig er det vigtige at træffe bevidste valg, der styrer mit liv i den retning jeg ønsker. At tage aktivt stilling til, hvordan jeg vil tilbringe mine dage, hvad de skal indeholde, hvad jeg vil nå, hvad jeg vil opleve – og med hvem.Livet er ikke noget der sker for én – det er noget vi hver dag skaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *